Foreninger

Løbefest i Vesterskoven

I 2018 er det 40 år siden at Haderslev Idrætsforening arrangerede det første Vesterskovsløb.

“Vi glæder os til at invitere dig til at deltage i VUC Vesterskovsløbets jubilæumsudgave torsdag d. 10. maj – skal du være med til at fejre det?,” lyder invitationen fra arrangørerne, som understreger at løbet er for alle:

“VUC Vesterskovsløbet er et løb for alle, her er distancer som kan motivere de fleste. Her er BØRNELØB for de små, som vil prøve kræfter med 1/20 MARATON-alle deltagende børn får flotte medaljer. Det er skønt at se de mange børneløbere, som passerer målstregen i et kæmpestort smil og med stoltheden lysende ud af dem. De lidt ældre børn, de voksne og vores alderspræsident i 2017 på 91 år løber 5,7 KM LØB eller går vores 5 KM GÅRUTE. Der er 10 KM og HALVMARATHON for de løbere, som gerne vil have mere udfordring. Endelig er der indlagt en 350 m lang bakkespurt op ad Christian X´s vej på den sidste del af halvmarathonruten og en 350 m lang stadionspurt for alle løbedistancer,” fortæller arrangørerne.

[media-credit name=”Foto: Svend Anker Iversen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

DAF certificeret

10 km og halvmarathon ruterne er DAF certificeret, hvilket vil sige at ruterne er kontrolopmålt af DAF officials. Dette giver dig en tryghed i, at løbet hverken er for kort eller for langt.

Løbet strækker sig over et stort område og der er næsten 100 frivillige hjælpere.

[media-credit name=”Foto: Svend Anker Iversen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

“Der er altid en god stemning på stadion og VUC Vesterskovsløbet er et løb med musik i og Dee Jay Mike T har igen meldt sin ankomst. I år er han placeret ved Produktionsskolen på Louisevej, hvor han glæder sig til at hjælpe løberne godt i gang på løbet, og det sidste stykke hjem til stadion. Livebandet, Mig og Rasmus er traditionen tro også med. De giver den max gas i svinget lige før Vesterskoven. Og endelig kommer DJ Jeppe, og hjælper med bakkespurten på Chr.X vej, for dem som løber 1/2 marathon,” fortæller arrangørerne.

[media-credit name=”Foto: Svend Anker Iversen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Vikings XL

Vikings XL er en af Vuc Vesterskovsløbet nye ambassadører for løbet. De er en lokal udgave af de berømte “rigtige mænd” fra tv.
Vikings XL har taget udfordringen op og deltaget i fortræning til løbet med start fra VUC. De kommer også og deltager til den sidste fortræning d. 1/5 kl. 1800 fra VUC, som er for alle mød frisk op. De har lavet nogle populære videoer om deres træning frem mod løbet, som viser at det aldrig er for sent at komme i gang.

Hvis du vil vide mere om løbet, så besøg vores hjemmeside, hvor du finder information om begivenheden, ruterne, links til billeder fra de sidste års løb og meget mere http://www.vuc-vesterskovsloebet.dk/