Ishockey

‘Krigeren’ tager en tur mere

Backen Daniel Galbraith har underskrevet en ny aftale med SønderjyskE Ishockey, hvor han næste sæson kommer til at blive holdkammerat med storebror Patrick Galbraith.

Der var ikke mange spillere, som blokerede så mange skud sidste sæson som Daniel Galbraith, men den hårdtarbejdende back blev i slutspillet desværre ramt uheldigt af et slagskud i ansigtet, hvilket sluttede hans sæson. Heldigvis er han ovenpå igen.

– Daniel hører til i SønderjyskE, og jeg var aldrig i tvivl om, at vi fik en aftale på plads. Han besidder vores DNA og har de rigtige dyder. En sand kriger, som altid tænker på holdet frem for sig selv, udtaler sportschef Kim Lykkeskov.

Efter et ophold i svensk juniorhockey kom sønderjyden Daniel Galbraith i 2011 hjem til SønderjyskE, hvor han nu er klar til sin ottende og niende sæson i lyseblåt. Parterne har indgået en to-årig aftale.

– Han kommer til at få et stort ansvar i næste sæson, og det er jeg overbevist om, at han kommer til at løse rigtigt fint, siger Lykkeskov.

For første gang i karrieren skal 27-årige Daniel Galbraith spille på hold med storebror Patrick Galbraith, der efter ni år i udlandet vender hjem til SønderjyskE.

– Jeg er rigtigt glad for at få fornyet min kontrakt med to år og glæder mig til at komme i gang igen efter en uheldig afslutning på sæsonen. Og så er det vildt fedt at skulle spille på hold med sin bror. Vi har aldrig haft chancen for det, så det ser jeg meget frem til, siger Daniel Galbraith.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Daniel Galbraith
Alder: 27 år (03.04.1991)
Højde: 181 cm
Vægt: 79 kg
Position: Back
Fatning: Venstre
Kontrakt: 2 år (30.06.2020)
Tidligere klubber: Vojens IK, Tingsryd AIF (J18 & J20)[/otw_shortcode_info_box]