Topnyhed

Kun i Vojens…

“Der findes mange byer i verden, som har fantastiske ting. Men der er kun én by, som har et høtteoptog, og det er Vojens!”

Sådan lød det fra scenen da vinderne af årets høtteoptog skulle kåres. Og spændingen var stor i det store festtelt på Høttepladsen. Mange var nemlig i spil til den flotte pokal. Butikker, håndværkere, foreninger og organisationer havde på ny leveret et optog, som man ikke ser magen til. Og vejrguderne sparede på de våde gaver ovenfra. Sådan som det helst skal være.

Sidste års vinder af høtteoptoget, AS Tømrer, stillede denne gang op med et massivt titelforsvar, hvor gaderne i Vojens blev omdannet til en lille provis i det gamle Romerrige, hvor en flok gæve gallere ikke ville overgive sig til overmagten. Og de var der alle sammen – Asterix, Obelix og hele banden. Romere var der også massere af. Et fantastisk indslag. Og genialt at lave AS Tømrer on til AS terix.

Dommerne sendte dette indslag ind på en andenplads. Ikke umiddelbart nok til at tilfredsstille de gæve gallere, som bedyrede at de ville gå ud og tæske nogle romere.

[media-credit name=”AS Tømrer stillede op med endnu et forrygende indslag. Foto: Peter Rasmussen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Flere af årets indslag havde input fra den verdenspolitiske scene. Og det – ifølge dommerne – bedste, stod Bolander Din Tøjmand for. Her blev Trump, Putin og Kim Jong-Un fremstillet som ‘Banditter i Habitter’. Og tøjfolkene fra RådhusCentret lagde ikke skjul på, at hvis de tre herrer mangler arbejdstøj, så kan man godt levere.

[media-credit name=”Nogle ‘Banditter i habitter’ er større end andre. Foto: Peter Rasmussen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Der skulle noget uhyggeligt godt til at slå AS terix, og det blev leveret af VVS Søberg, som var gået i noget som kunne kaldes halloween mode. Og som altid går man all in. Det var nok til at vinde dommernes gunst i en konkurrence, som altid er svær at afgøre.

Der var nemlig masser af fantastiske indslag i året optog. Gå ind på Haderslevspuls’ facebook side og se dem alle. Fortsat god Høtte!