Nyheder

Haderslev Kommune tæller skridt i uge 46 og 47

Den 12. november skydes årets fjerde og sidste Tæl Skridt-kampagne i gang. Traditionen tro bakker Haderslev Kommune op om den sundhedsfremmende kampagne og inviterer ansatte, borgere og virksomheder i kommunen til at deltage gratis i Tæl Skridt.

Det skal være både sundt og sjovt at gå på arbejde i Haderslev Kommune. Derfor har kommunen gennem flere år bakket om den landsdækkende kampagne Tæl Skridt, som Dansk Firmaidræt arrangerer.
Tæl Skridt handler om at få mere aktivitet, socialt samvær og venlig konkurrence ind i arbejdsdagen. Det kræver hverken omklædning, opvarmning eller et træningslokale at tælle skridt. Er man minimum tre personer, kan man deltage, og konkurrencen går i sin enkelthed ud på at gå minimum 10.000 skridt om dagen. Gør man det i mindst otte ud af de 14 dage, som kampagnen løber, deltager holdet i lodtrækningen om tre præmier på henholdsvis 25.000 kr., 10.000 kr. og 5.000 kr.

Gå gratis med for sidste gang
Mere end 1.200 skridttællere fra Haderslev Kommune har allerede deltaget i kampagnen i 2018 og over årene er Tæl Skridt blevet rigtig godt kendt i hele Haderslev. Når kampagnen skydes i gang den 12. november er det sidste gang, at Haderslev Kommune betaler deltagergebyret for ansatte, borgere og virksomheder i kommunen.
”Vi kan se, at mange arbejdspladser såvel private som kommunale efterhånden har tradition for at deltage i kampagnen, og det er vi rigtig glade for. Vi håber, at de vil fortsætte med at deltage samt have fokus på sunde vaner med fællesskab,” fortæller Janni Mikkelsen Fovsing, der er afdelingsleder i Sundhedssamarbejde og Forebyggelse.
Selvom Haderslev Kommune i 2019 ikke længere betaler deltagergebyret for ansatte, borgere og virksomheder, bakker kommunen fortsat op om den sundhedsfremmende kampagne. Det vil derfor fortsat være muligt at låne skridttællere hos Sundhedssamarbejde og Forebyggelse i Nørregade 41. Det vil foregå efter først-til-mølle princippet, som det altid har gjort. Kontakt sundhedskonsulent, Kira Skovgaard-Simonsen, på mail: kiss@haderslev.dk og oplys navn, evt. arbejdsplads og antal skridttællere, som ønskes udlånt.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]

Fakta om Tæl skridt:

  • Kampagnen begynder den 12. november og slutter den 25. november.
  • Der skal være minimum tre deltagere på hvert hold.
  • Deltagelsen er gratis for ansatte, borgere og virksomheder i Haderslev Kommune. Benyt betalingskoden HADERSLEV.
  • I løbet af de to uger skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle, der i gennemsnit når de 10.000 skridt i mindst 8 ud af de 14 dage, er med i lodtrækningen om tre skattefrie præmier på 5.000 kr., 10.000 kr. og 25.000 kr.
  • Cirka 30.000 danskere deltager årligt i Tæl skridt.
  • I 2017 gik alle deltagere i Tæl skridt tilsammen 9.319.114.024 skridt.

Læs mere om Tæl Skridt på www.tælskridt.dk.

Tilmelding og deltagelse er simpel:
1. Saml et hold på minimum tre personer og udnævn en holdkaptajn.
2. Tilmeld jer på www.tælskridt.dk – brug betalingskoden ”Haderslev”. Tilmeldingsfristen er den 12. november 2018.
3. Gå mindst 10.000 skridt om dagen
4. Registrér jeres skridt på www.tælskridt.dk
[/otw_shortcode_info_box]