COVID-19 testcenter i Kolding Foto: René Holm
COVID-19 testcenter i Kolding Foto: René Holm
Nyheder

Haderslev Kommune justerer antallet af teststeder

Antallet af daglige kviktest i Danmark nedjusteres og det samme gør antallet af teststeder. I Haderslev Kommune betyder det, at der fra den 1. juli ikke testes på Rådhuset på Christian X’s Vej og at der fra 3. juli ikke længere kvik-testes i Sundhedscenter Vojens, hvor der i stedet PCR-testes hver lørdag klokken 9-17.

Fra den 1. juli 2021 lukker kviktest på Rådhuset på Haderslev Havn ned. Det samme gør kviktest i Sundhedscenter Vojens. Årsagen er, at flere og flere er vaccinerede, og behovet for test er derfor faldende.
”Testkapaciteten i Danmarks nedjusteres, og det får også betydning hos os, hvor vi skal have færre teststeder. Vi har valgt at lukke teststedet på Rådhuset på havnen, der har færrest åbningstimer, samt teststedet i Sundhedscenter Vojens, hvor vi i stedet vil tilbyde PCR-test uden tidsbestilling hver lørdag fra 9-17”, siger Johannes Berg Westergaard, der er leder af Træning og Rehabilitering i Haderslev Kommune.

Fremover vil man hver lørdag kunne få en PCR-test uden tidsbestilling i Sundhedscenter Vojens i stedet for som hidtil hver anden lørdag i Vojens og Gram.
”Ordningen med at teste hver anden lørdag i to forskellige byer har ikke rigtig fanget an hos borgerne, så nu vil det i stedet være en fast mulighed hver lørdag i Sundhedscenter Vojens. Vi håber på den måde, at kapaciteten bliver udnyttet bedre”, siger Johannes Berg Westergaard.

Fremover er det muligt at få en kviktest følgende steder:
• Gram Fritidscenter
• Vojens Camping (ved Vojens Hallerne)
• Gåskærgade 26, Haderslev (tidligere rådhus)
• Varbergvej 51, Haderslev
• Kløvervej 87B, Haderslev
• Bispen, Haderslev
• Starup Hallen

Find overblik over teststeder og åbningstider på haderslev.dk/test