Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/
Nyheder

Foredrag: Sådan håndteres konflikter i familien

For sjette år i træk inviterer Haderslev Kommune forældre indenfor i Forældreuniverset, hvor det denne gang er temaet: ’Børn og vrede’, som er i fokus. Det sker torsdag den 17. maj, hvor foredragsholder og autoriseret psykolog, Leif Grieffelde, gæster Lagoniskolen i Vojens med sit foredrag: ’Konflikthåndtering i børnefamilier’.
De fleste kender sikkert følelsen af magtesløshed, når man for 20. gang beder sit barn om at tage tøj på om morgenen. Klokken er mange og I er sent på den, men junior vil meget hellere lege med Turtles. Lyder det genkendeligt og som en situation du savner metoder til at håndtere? Så kom til foredrag i Forældreuniverset med autoriseret psykolog, Leif Grieffelde og lær, hvordan du kan opnå færre konflikter og skænderier med dit barn i hverdagen.

Forældreuniverset
”Forældreuniverset har efterhånden nogle år på bagen og for mig er det fortsat vigtigt, at vi tilbyder noget forskelligt til forældrene, som kan give dem inspiration til det gode forældreskab”, siger Henrik Rønnow, formand for Udvalget for Børn og Familier.
Foredraget finder torsdag den 17. maj fra kl. 18.30 – 20.00 på Lagoniskolen, Unionvej 4, 6500 Vojens. Med udgangspunkt i tilgangen: Low arousal, giver Leif Grieffelde gode råd til, hvordan man, ved hjælp af gode metoder og strukturer, kan håndtere og forandre situationer, så de ikke ender i konflikter.
Foredraget er gratis og henvender sig til forældre samt voksne med tilknytning til børn og unge. Tilmelding er nødvendig og skal ske til senest den 14. maj 2018 via mail til: boernkultur@haderslev.dk.

Om Forældreuniverset
Børns trivsel er vigtig for os alle. Hver dag gør vores sundhedspleje, rådgivningsteams, dagtilbud, skoler og en hel masse andre en kæmpe indsats for, at børnene i Haderslev Kommune trives og udvikler sig, som de skal. Dét, som dog har størst betydning for børns udvikling, er forældrenes hjælp og støtte til deres børn.

I Haderslev Kommune stiller vi gerne viden til rådighed om, hvordan forældre kan støtte udviklingen af deres børns personlige, sociale og faglige kompetencer, så de trives. Derfor har vi skabt Forældreuniverset, hvor en række interne og eksterne fagpersoner står klar til at dele deres viden om børn og unges trivsel og udvikling med forældrene gennem forskellige oplæg.