Ishockey

Canadisk power til SønderjyskE

Det er højsæson for ‘signinger’ af spillere til de danske ishockeyhold, og SønderjyskE er ingen undtagelse. Klubben har netop fået papir på den første, udenlandske spiller, og flere kommer til i løbet af de næste par måneder.
Sportschef Kim Lykkeskov fortæller om den nye, canadiske back:
– Matt Prapavessis er en god og hårdtarbejdende spiller, som har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han er dejligt rolig med pucken, og er samtidigt en højrefattet spiller. Dem er der ikke så mange af på markedet, og det giver os lidt ekstra muligheder, når vi spiller Power Play (overtalsspil, hvor modstanderen har fået udvist en spiller red.).

Matt Prapavessis, der bl.a. har spillet flere kampe i den nordamerikanske AHL liga, kommer tilbage til Europa efter et kortere ophold i den forgangne sæson i den slovakiske klub HC Nove Zamky, hvor han aldrig fandt sig helt til rette. Han har underskrevet en etårig kontakt med SønderjyskE, og forventes at lande i Vojens sammen med hustruen Jean Margaret til august.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Matt Prapavessis
Nationalitet: Canada
Alder: 26 år (01.06. 1991)
Højde: 188 cm.
Vægt: 91 kg.
Position: Back
Fatning: Højre
Kontrakt: Sæson 2018/19
Trøjenr: Ikke oplyst
Tidligere klubber: Bl.a. Bemidji State Uni., Rochester Americans, Elmira Jackals, Greenville Swamp Rabbits, HC Nove Zamky[/otw_shortcode_info_box]