Fodbold

Farvel til Fernandez

Lukas Fernandes og SønderjyskE er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

25-årige Lukas Fernandes stopper i SønderjyskE med øjeblikkelig virkning.

Målmanden har været sygemeldt de seneste par uger, og nu er parterne blevet enige om, at kontrakten, der løb frem til sommeren 2020, bliver ophævet med øjeblikkelig virkning.

– Jeg er meget ærgerlig over, at vi nu mister en god målmand, men Lukas har efter sin sygemelding haft et stort ønske om at komme ud af sin kontrakt på grund af personlige årsager, og det har vi nu imødekommet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

– Nu slutter det hele lidt pludseligt, men jeg vil gerne sige tak til Lukas for nogle gode år i SønderjyskE-trøjen. Han startede jo med at slå Marin Skender af holdet i 2016/17-sæsonen, og selv om han siden har stået lidt i skyggen af Sebastian Mielitz, har han været en god, loyal målmand i klubben, og vi ønsker alt det bedste for ham fremover, siger Haysen.

Sportschefen overvejer nu, om der skal hentes en ny målmand ind, der skal supplere førstevalget Sebastian Mielitz og unge Victor Smedsrud, der fik sin debut i pokalkampen mod GVI, og som har været på bænken i de seneste kampe mod Brøndby og FC Midtjylland.

– Tidspunktet er ikke ideelt i forhold, at transfervinduet er lukket, men nu kigger vi os omkring og undersøger markedet for interessante emner. Det er dog ikke sikkert, at vi foretager os noget før januar-vinduet, for vi har en stærk førstemålmand i Sebastian Mielitz, og Victor Smedsrud er i rivende udvikling, efter han blev tilknyttet superligatruppen i sommer, siger Hans Jørgen Haysen.

Lukas Fernandes nåede 27 superligakampe for SønderjyskE.