Gram

Drabschefer i Gram

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, med kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark.
Det har hvilket giver dem en enestående indsigt i, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel.
De er bl.a. kendt fra Kanal 5’s ”Profil af en morder” og har tilsammen udgivet flere bestsellere.
Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år – primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.
Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV bl.a. i forbindelse med en række større danske drabssager.

Oplev en tankevækkende aften, hvor Ove Dahl og Kurt Kragh sammen ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Og de vil også beskrive også de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme.

Se mere om priser her