Debat

Debat: Alkohol på en ny måde!

Carl “Havkatten” Skøtt skriver dette indlæg:

Jeg har fået den vane, at jeg godt kan lide et glas rødvin eller to, når dagens dont er gjort, og tiden er til at slappe af i rolige familieomgivelser. Måske er det en fejl, for jeg kan hver eneste aften i tv se, at det er mere moderne at drikke whiskey, hvilket jeg ikke bryder mig om, men det kan jo være min fejl.
Heldigvis vil min kommune, Haderslev, hjælpe mig på vej, og da jeg har nået den alder, hvor jeg ikke gider bevæge mig mere end højest nødvendigt, så kommer min kommune mig også i møde på det punkt. Jeg er dybt taknemlig.
Nu kan jeg nemlig, når jeg sidder foran computeren lære, hvordan jeg kan ændre mine alkoholvaner. Kurset er tilmed gratis, så inden det bliver overtegnet, må jeg hellere få mig tilmeldt.
Da vi er i april, er jeg nødt til at understrege, at der ikke er tale om en aprilsnar. I Haderslev Ugeavis, har kommunen indsat følgende annonce:
“Vil du ændre dine alkoholvaner?
Haderslev kommune vil de næste 6 måneder afprøve
internetbaseret alkoholbehandling.
Vil du ændre dine alkoholvaner, mens du sidder ved
computerskærmen?
Du vil modtage øvelser, som du kan lave hjemmefra ved
computeren og får løbende tilbagemeldinger fra din behandler.
Tilbuddet er gratis og det er muligt at være anonym.
Vil du høre næmere, så kontakt Malene K. Sørensen
på 73221603 eller Mail: mako@haderslev.dk”
Som nævnt vil jeg gerne ændre mine alkoholvaner. Det der med rødvin kan godt blive lidt trivielt, så en whiskey – eller hvad Malene nu ellers kan foreslå, kunne være ganske interessant.
Jeg ser især frem til diverse smagsprøver under Malenes kyndige ledelse.
Havkatten Calle