Gram

Lettere adgang for borgere i Vojens og Gram

Fremover bliver det nemmere for borgerne at møde en socialrådgiver eller familiekonsulent i Vojens og Gram. Haderslev Kommune er i gang med at etablere kontorer i Sundhedscenter Vojens og arbejder på at finde lokaler i Gram.
Et enigt Socialudvalg bakker op om Haderslev Kommunes planer om at oprette kontorer for nogle af medarbejderne i Familieafdelingen og Familiehuset i Vojens og Gram. Udvalget har samtidig taget initiativ til, at de øvrige politiske udvalg i Haderslev Kommune ligeledes vurderer, om flere af deres tilbud skal være tilgængelige flere steder i kommunen.

”Det er vigtigt at huske, at det ikke kun er ældre, der kan kan have problemer med at transportere sig til Haderslev, når de skal have lavet pas og kørekort. Vi har også nogle borgere, som måske er i en sårbar periode i deres liv, hvor det er vigtigt for dem, at der ikke er for mange forhindringer, når de skal møde kommunen”, siger Bo Morthorst Rasmussen, der er formand for Socialudvalget.

For Familieafdelingen og Familiehusets vedkommende bliver placeringen i Vojens på Sundhedscenter Vojens, mens man er i gang med at finde egnede lokaler i Gram. Forhåbningen er, at det kan lykkes at samle SSP, Familierådgivningen og Familiehuset i tilknytning til Gram Børnehave.

”Jeg glæder mig over, at vi i Socialudvalget er enige om, at det også for denne type tilbud er vigtigt, at vi er tæt på borgerne”, siger Lene Bitsch Bierbaum, der er næstformand i Socialudvalget.