Debat

Debat: Hæ-hæ! -Tilgiv mig!

Carl “Havkatten” Skøtt skriver dette indlæg:

Det er ikke nemt at forholde sig til et ellers vigtigt emne, når latterkrampen er så stærk, at den er ved at føre til skrivekrampe. Tilgiv mig på forhånd, så lover jeg, at jeg så vidt muligt vil undgå at bruge spot i det følgende.
Haderslev Kommune har et politisk udvalg for sundhed og forebyggelse, og det er naturligvis rigtig fint, hvis det sætter noget i værk, der hjælper. I hele storkommunens tid er meget ellers sat i værk, men lige lidt har det hjulpet. Borgere i Haderslev bliver federe og federe, og nu vil flere af dem også til at ryge og drikke mere, end de gjorde tidligere. Det ser forskrækkeligt ud, viser en undersøgelse fra 2017 for Region Syddanmark.
Undersøgelsen hed: “Hvordan har du det?” – og det er der åbenbart nogen, der har svaret på, og derfor ser det rigtig skidt ud. Havde nogen spurgt mig, ville jeg have svaret:
– Jeg har det fint – ryger og drikker problemfrit! Det gjorde jeg også for 50 år siden!
I et rundt tiår har Haderslev Kommune postet millioner af kroner i projekter, der har gavnet få og er betalt af mange – og nu kommer det mest kostelige:
JV og udvalgsformand, radikale Børge Koch, har haft en lille samtale om, at det går den forkerte vej. Artiklen slutter med et abrupt Børge-citat:
– Vi har nogle pæne udfordringer foran os, som vi skal have løst intelligent og modigt, men jeg har store forventninger til temadagen.
… og det her jeg ber om tilgivelse.
Temadagen!!! Hæhæ – og endnu engang undskyld – tøhø!!
Hvilken temadag? For hvem? Hvor? Og med hvem som deltager?
Så alvorlig, som jeg overhovedet kan blive, siger jeg nu:
– Jeg er sikker på, at I intelligent og modigt går ind til temadagen, hvis ordstyrer, formoder jeg, kommer fra JV! På forhånd ønskes i til lykke med et storslået resultat.
Havkatten Calle