Ishockey

Dagens løvemiddag var mesterhakket

Til dagens kamp som var sæsonen første hjemmekamp i Frøs Arena bød SønderjyskE, de forsvarende mestrer fra Aalborg Pirates op til duel. Kampen startede i et højt tempo som udmøntede sig i chancer i begge ender af banen.
Det blev gæsterne der først kunne juble, da de i overtal passerede en velspillende Patick Galbraith i hjemmeholdets mål efter et kvarters spil. SønderjyskE fortsatte dog deres eget spil og kunne bare et halvt minut før pausen udligne til 1-1 ved Frederik Bjerrum i powerplay.
Blot få minutter inde i anden periode kunne Aalborg igen bringe sig i front, men den føring blev hurtigt udlignet da Rod Pelley styrede pucken i nettet til 2-2. Allerede i minuttet efter vendte hjemmeholdet kampen om, da Daniel Madsen bragte holdet på 3-2, hvilket også var stillingen efter anden periode, selvom der var chancer til at udbygge føringen i en kulisse der summede på grund af den intense kamp på isen.
Tredje periode startede med at Lasse Bo Knudsen hensynsløst tacklede Phillip Marrinaccio i hovedet, SønderjyskE spilleren lå bevidstløs på isen i flere minutter. Knudsen blev sendt i tidligt bad og i det efterfølgende overtal blev Aalborg straffet yderligere, da Mads Lund tog pucken med rundt bag gæsternes mål og fandt Jordan Pietrus fri foran mål som scorede til 4-2.
Stemningen blev bedre fem minutter senere, her skar Mikkel Jensen ind foran målet fra en spids vinkel. Han fik lige nøjagtig sneget pucken ind over stregen til 5-2 føring. med lidt over otte minutter tilbage af kampen styrede Frederik Bjerrum pucken ind i nettet, til 6-2 føring. I de sidste minutter fik gæsterne i to omgange lov til at reducere føringen til slutresultatet 6-4.

Kampen i tal: SønderjyskE – Aalborg Pirates : 6-4 (1-1,2-1,3-2)
14:29 0-1 Martin Højbjerg ass Julian Jakobsen (PP1)
19:25 1-1 Frederik Bjerrum ass T.J. Moore (PP1)
22:11 1-2 Sebastian B. Andersen
24:14 2-2 Rod Pelley ass Kyle Wharton & Jordan Pietrus (PP1)
25:38 3-2 Daniel Madsen ass Mads Lund
43:02 4-2 Jordan Pietrus ass Mads Lund & Rod Pelley (PP1)
48:46 5-2 Mikkel Jensen ass T.J. Moore