Gram

Beatles toner over Gram i maj

Fredag den 25. maj kommer der til at lyde fortolkninger af Beatles i Gram. Det sker når duoen Beatles Forever giver koncert klokken 20.00

Rockanmelderen Torben Bille skrev: ”Den fremragende guitarist, Søren Bødker Madsen fortolker Beatles-kataloget begavet” og om Karoline Budtz skrev han næsten forelsket: “Hun lød som grunden til at Lennon & McCartney skrev sangen ‘Love Me Do’ – i aften får hun Blackbird til at flyve.

De to musikanter karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har været hovedkrafterne i to tv-serier om Beatles musik, serierne har været vist på DR.

Koncerten afholdes i Herregårdsstalden på Gram Slot, der er mulighed for at starte med en slotsbuffet

Politikens anmelder Hanrik Palle har skrevet følgende om Beatles Forever: “Fremragende musikformidling, hvor sangenes genialitet bliver holdt ud i strakt arm ved hjælp af enkle analyser af virkemidler som kor, akkordgange og andet. Fem minutter tog det at sætte perlen ‘Here, There and Everywhere’ ind i en historisk sammenhæng, fortælle om dens skelsættende udvidelse af det traditionelle akkordskema samt fremføre den, så de berømte små hår rejste sig i nakken af ublandet fryd.”

Køb billetter her