Nyheder

Tennisklubber byder på tennissportens dag

De sønderjyske tennisklubber vil lørdag den 5. maj bevise at “Alle kan spille tennis uanset alder og fysik”, her inviterer de til Tennissportens Dag, hvor alle gratis kan få en sjov smagsprøve på tennis.
Tennisklubbernes trænere står klar til at tage imod alle interesserede, både børn, voksne, nybegyndere og øvede. Interesserede behøver ikke investere i udstyr, da der er mulighed for at låne ketsjere
“Vi håber, at mange har lyst til at få en spændende tennisoplevelse med sjov og motion, mens man bliver klogere på klubberne mange træningstilbud og fællesskabet både på og udenfor banen, uanset om man drømmer om at blive den nye Wozniacki eller er på udkig efter en sund og sjov motionsform med et stærkt socialt fællesskab,” siger Jonathan S. Knudsen, tenniskonsulent i DGI Sønderjylland.
Se alle de deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/tennis, hvor det er også er muligt at forhåndstilmelde sig, hvilet ikke er et krav, men giver mulighed for at deltage i lodtrækningen om fede tennispræmier.
I Haderslev kommune er det klubberne i Vedsted, Vojens og Starup der afholder Tennissportens Dag.
Det hele arrangeres af DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund, og konceptet er en del af Bevæg Dig For Livet-bevægelsen under DGI og DIF.