Alexander Bah jubler over sin scoring i premieren mod FC Midtjylland, nu kan han juble over udtagelse til landsholdet Arkivfoto: Svend Anker Iversen
Alexander Bah jubler over sin scoring i premieren mod FC Midtjylland, nu kan han juble over udtagelse til landsholdet Arkivfoto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Alexander Bah i rødt og hvidt

På grund af Covid-19 situationen og restriktioner i blandt andet England, har landstræner Kasper Hjulmand i flere omgange efterudtaget spillere til landsholdet.
Senest er SønderjyskE’s Alexander Bah på grund af flere positive tests, blevet udtaget til truppen der i første omgang skal møde Sverige i Brøndby onsdag i en venskabskamp, men også skal op imod Island og Belgien i Nations League.
Alexander Bah har i efteråret spillet sig ind i landstrænerens søgelys, hvor han med både oplæg og scoringer, har medvirket til SønderjyskEs øjeblikkelige førsteplads i Superligaen.

“Det er stort. Jeg er meget glad, og jeg er utrolig stolt af at være udtaget. Nu skal jeg over at lære de andre at kende og lære landsholdets måde at spille fodbold på, og hvis der bliver brug for mig, er jeg klar til at gribe chancen. Det er derfor, jeg er med”, fortæller Bah til SønderjyskE’s hjemmeside og tilføjer:
“Jeg har haft en opadgående kurve den seneste tid, hvor det er gået godt for holdet og for mig, og jeg er glad for, at det nu giver en landsholdsudtagelse. Det er fedt, og jeg glæder mig”.

Også sportschef Hans Jørgen Haysen er glad for udtagelsen:
“Som klub er vi meget stolte af, at Alexander Bah er udtaget til landsholdet, og jeg mener også, at det er helt fortjent, at han nu får chancen, efter han længe har præsteret stærkt i SønderjyskE-trøjen i 3F Superligaen. Jeg ser det også som et stort skulderklap til vores udviklingsarbejde i klubben, for Bah har virkelig udviklet sig godt, siden han kom til klubben i sommeren 2018 uden Superliga-erfaring. Nu har han fået debut på U21-landsholdet hos os, og han er udtaget til A-landsholdet, og det er stærkt gået af Alexander, men også en kæmpe ros til alle dem, der arbejder med ham i hverdagen”.

Kun en gang tidligere har en SønderjyskE spiller fået debut for for landsholdet, når spilleren har været i klubben. Den første spiller Johnny Thomsen der fik debut mod Tyskland i 2010.