Nyheder

Vis flaget på søndag

På søndag går omkring 28.000 mennesker på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlerne banker på hos stort set alle husstande i Danmark, men kun hos halvdelen er der nogle hjemme. Kræftens Bekæmpelse i Vojens opfordrer alle til at huske landsindsamlingen på søndag.

Søndag holder Kræftens Bekæmpelse landsindsamling. Og ifølge de seneste meldinger vil omkring 28.000 mennesker gå på gaden for at støtte kampen mod kræft.

“Det er fantastisk, at så mange frivillige endnu en gang står klar til at bakke op om landsindsamlingen på søndag. Det er en enorm og meget vigtig støtte til hele Danmarks kamp mod kræft,” siger Majbritt Pedersen, kampagneleder for Vojens området.

I Vojens og de omkringliggende landsbyer vil omkring 150 frivillige banke på dørene i lokalområdet.

“Opbakningen er altid flot i Vojens. Vi kommer rundt til rigtig mange husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten så flot.”

Mange flere støttemuligheder
Man kan også støtte landsindsamlingen via sms, MobilePay og på indsamling.dk. Hvert indsamlingsområde har sit eget MobilePay nummer, så man kan følge, hvor mange penge der kommer ind via den mobile betalingsløsning til den enkelte lokale indsamling.

For hver 100 kroner, der samles ind til landsindsamlingen, går de 61 til forskning, 20 til patientstøttearbejde og 16 kroner til oplysning og forebyggelse. De sidste 3 kroner går til administration.

Du kan stadig nå at melde dig som indsamler ved at klikke her http://www.indsamling.dk/bliv-indsamler/