Fodbold

Nederlag mod OB i tæt kamp

Det blev en tæt kamp da SønderjyskE til eftermiddag gæstede OB i Odense, det endte med det første nederlag siden 2013 for de lyseblå på 1-2.

I første halvleg var det OB der tog taktstokken og pressede gæsterne tilbage på banen, som ikke formåede rigtigt at komme ind i kampen og var sjældne gæster på modstanderens banehalvdel,
En ændring i pausen hvor træner Claus Nørgaard skiftede Mads Hvilsom ind og spillede med to angribere, gjorde at holdet kom mere ind i kampen og kæmpede sig tilbage i kampen. Det blev også en set på anden halvleg fortjent reducering af Niki Zimling på straffe efter 65 minutters spil.
SønderjyskE havde derefter flere muligheder for at udligne og tæt på var det, da Casper Nielsen sparkede til Eggert Jonsson i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs og trods flere chancer udeblev udligningen.
Med nederlaget er SønderjyskE dog otte point til Randers FC under stregen i gruppespillets pulje 2.