Fodbold

Vigtig sejr var alt for lille

“Hvis man kan få gult-rødt for det, så er det godt at jeg er holdt op med at spille!”

Citat: TV3’s fodboldekspert Jesper Thygesen da Marcel Rømer, efter 67 minutter af dagens kamp, modtog sin anden ‘ostemad’ og derfor måtte forlade banen.

På det tidspunkt havde hjemmeholdet spillet sig til den ene chance efter den anden, og afsluttere som Mikael Uhre og Christian ‘Greko’ Jacobsen er i fare for at blive anmeldt for pyromani efter de kolossale afbrændere. På dette tidspunkt burde kampen være afgjort med en bred margin.

Men score kunne de lyseblå ikke. At der stod 1-0 skyldes et selvmål af dagens modstandere Lyngby, som begyndte at vejre morgenluft i den sønderjyske tåge, da Rømer røg ud. Man havde allerede længe siddet og frygtet at en dum kontra skulle komme til at koste. Nu blev gæsterne farlige.

Heldigvis for SønderjyskE lykkedes det at holde bolden ude af netmaskerne, og dette kan målmand Sebastian Mielitz tage en stor del af æren for. Så der blev krammet i det lyseblå omklædningsrum efter kampen.

“Det var skidesvært, men heldigvis har vi et godt hold, en god målmand og et godt publikum. Nu tager vi til Midtjylland og henter en sejr der,” lovede Anders Egholm efter kampen. Og en sejr er hvad der skal til, hvis drømmen om top-6 stadig skal leve.