Ishockey

Nu er SønderjyskE for alvor tilbage

Festen vendte søndag tilbage til SE Arena. En næsten fyldt hal fik al den dramatik, fight og dedikation som en rigtig god og vigtig ishockeykamp kan rumme. Og langt størsteparten af publikum fik det, som de var kommet efter: En sejr til SønderjyskE, som for alvor sender de mangedobbelte mestre tilbage i kampen i dette års turnering.

Pyt med grundspilsplacering, dårlige resultater og fredagens nederlag. Nu er alt lige. Og søndagens sejr i SE Arena blev en understregning af dette. 4-0 lyder langt mere overbevisende end sejren reelt var, men det booster selvtilliden og troen på projektet hos såvel spillere som supportere.

Vejen til sejren var klassisk. Masser af hårdt arbejde, og det blev gjort. Ingen trak frinummer og alle gav sig 100% i hver eneste aktion. I slutfasen satsede gæsterne ved at tage målmanden ud, og det var stærkt medvirkende til de to sidste scoringer, men sådan er det i ishockey.

Spændingen er for alvor skruet i vejret. Næste kapitel skrives allerede på tirsdag i Granly Ishockey Arena i Esbjerg. Skulle man ikke kunne få billet til kampen, kan man glæde sig over at den vises på TV2 Sport fra klokken 20.20.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy 4-0(1-0,1-0,2-0 )
03:33 1-0 Søren Dau ass Steffen Frank (PP1)
27:18 2-0 Patrick Dwyer ass Derek Damon (PP1)
57:43 3-0 Mads Lund ass Martin Eskildsen (PP1)
58:59 4-0 Rasmus Nielsen ass Ronnie Brobak
Udvisninger:
SønderjyskE 13 x 2
Esbjerg Energy 10 x 2
Tilskuere 4389 tilskuere i SE-arena[/otw_shortcode_info_box]