Øvrige sportsgrene

Unge boksere i kamp

I de sidste uger har boksere fra Bokseklubben I.K.SEMPER deltaget i forskellige stævner og boxcup.

Ibrahim Barayev boksede forkamp da der var landskamp mellem Danmark og Tyskland, her boksede han mod Amir Ibajov fra BK Wedala i Vejle. Til trods for en fin kamp, endte Ibrahim Barayv med at tabe kampen 0-5, blandt andet fordi han ikke formåede at angribe nok.
Ligeledes har Ibrahim også deltaget ved dette års Hancock boxcup hvor han i semifinalen tabte 0-3 mod William Watson fra AK Jyden i Aalborg.
Ibrahim Barayev er 12 år gammel, han bokser i vægtklassen myggevægt og har bokset ialt ni kampe.

Til Hancock boxcup havde I.K:SEMPER endnu en bokser med, da Adam Barayev deltog på et afbud, han mødte i semifinalen Norman Newland fra Choku gym i Holland.
Til trods for at Adam Barayev boksede en flot kamp, blev han stoppet af kamplederen i 3. omgang og dermed endte med at tabe kampen. Adam er 19 år bokser i mellemvægt. Han har bokset otte kampe.

Movsur Barayev på 16 år, har deltaget i Sønderborg amatør bokseklubs årlige stævne, hvor han boksede sin kamp nummer fem. Han mødte den lokale bokser Oliver Clausen og gik fra ringen med en flot sejr med dommerstemmerne 4-1.
Movsur bokser i bantamvægt.

Til slut har klubben haft kommende boksere af sted til diplomstævne, hvor tre af bokserne fik diplom og de to sidste kun manglede et enkelt point for at opnå diplom.