Øvrige sportsgrene Sport

Unge boksere i kamp

Movsur Barayev og træner Ayman Borhan El-jomaa Foto: Privatfoto

I de sidste uger har boksere fra Bokseklubben I.K.SEMPER deltaget i forskellige stævner og boxcup.

Ibrahim Barayev boksede forkamp da der var landskamp mellem Danmark og Tyskland, her boksede han mod Amir Ibajov fra BK Wedala i Vejle. Til trods for en fin kamp, endte Ibrahim Barayv med at tabe kampen 0-5, blandt andet fordi han ikke formåede at angribe nok.
Ligeledes har Ibrahim også deltaget ved dette års Hancock boxcup hvor han i semifinalen tabte 0-3 mod William Watson fra AK Jyden i Aalborg.
Ibrahim Barayev er 12 år gammel, han bokser i vægtklassen myggevægt og har bokset ialt ni kampe.

Til Hancock boxcup havde I.K:SEMPER endnu en bokser med, da Adam Barayev deltog på et afbud, han mødte i semifinalen Norman Newland fra Choku gym i Holland.
Til trods for at Adam Barayev boksede en flot kamp, blev han stoppet af kamplederen i 3. omgang og dermed endte med at tabe kampen. Adam er 19 år bokser i mellemvægt. Han har bokset otte kampe.

Movsur Barayev på 16 år, har deltaget i Sønderborg amatør bokseklubs årlige stævne, hvor han boksede sin kamp nummer fem. Han mødte den lokale bokser Oliver Clausen og gik fra ringen med en flot sejr med dommerstemmerne 4-1.
Movsur bokser i bantamvægt.

Til slut har klubben haft kommende boksere af sted til diplomstævne, hvor tre af bokserne fik diplom og de to sidste kun manglede et enkelt point for at opnå diplom.

René Holm
Tlf 30405055 - mail: rene@haderslevspuls.dk