Haderslev

Tank rejsekortet op på biblioteket

Fremover kan du tanke dit rejsekort op på biblioteket i Haderslev. Det sker i forbindelse med at Sydtrafik lukker deres salgssted på busstationen i Haderslev.
Fra den 2. januar 2020 vil det være muligt at få hjælp på biblioteket i Haderslev, når man skal tanke sit rejsekort op. Som et led i harmoniseringen af salgssteder i Sydtrafiks område, lukker salgsstedet på busstationen i Haderslev. Derfor tilbyder Haderslev Kommune i stedet hjælp til at tanke rejsekortet på biblioteket.
Hjælp til optankning af rejsekort ligger fint i tråd med de tilbud, som Haderslev Bibliotek allerede har.
”I dag kan lagt de fleste ting klares på nettet, også bestilling og optankning af rejsekort. Men der er borgere, der ikke er digitale, og de kan fremover få hjælp på biblioteket i Haderslev”, siger Mette Jannsen, der er trafikplanlægger i Haderslev Kommune.
Biblioteket kan alene tanke rejsekortet op, men hjælper også gerne med at sende en bestilling af nye rejsekort til Sydtrafik. Man kan på Haderslev Bibliotek betale både med kreditkort og kontanter.
Ændringer i ens rejsekort-aftale eller ’tank op’-aftale samt information om køreplaner skal fortsat klares ved Sydtrafik for eksempel ved at ringe til kundecenteret på tlf: 70 10 44 10.