Fodbold

Solen gik ned over Sydbank Park

Flere end 5000 tilskuere på Sydbank Park. Ikke et hverdagssyn i denne sæson, og der var da også noget helt særligt på menuen. En kvartfinale i DBU Pokalen. Godt nok imod mesterskabsfavoritterne fra Brøndby, men netop vestegnskøbenhavnerne har SønderjyskE spillet fine kampe imod igennem efterhånden en del år.

Og det begyndte godt. Det fortsatte endda også godt. Det var de lyseblå, som var i den styrende rolle og det var sønderjyderne, som skabte flest chancer kampen igennem.

Lige ved og næsten slår desværre bare ikke til i fodbold, og solen gik – i bogstaveligste forstand – ned over Sydbank Park ganske kort før de to hold havde overstået den halve times overtid, som måtte til da de ikke kunne afgøre dysten i normal spilletid. Man kunne ligefrem mærke luften gå ud af stadion da Christian Nørgaard scorede for gæsterne.

SønderjyskE er dermed ude af pokalen og kan koncentrere sig om opgaven at blive i rækken. Brand ærgerligt, for på denne aften ville en sejr og et pokaleventyr havde været fuldstændig fortjent.