Foreninger

Søren Ryge skal inspirere seniorer til aktivitet

Seniorerne i Haderslev kommune skal have sved på panden, derfor bliver der lørdag den 3. marts 2018 klokken 10.00-15.00 afholdt et Kick-off arrangement i Vojens Hallerne.
Ved arrangementet kommer Søren Ryge og fortæller om, hvor vigtigt det er at holde sig i gang hele livet.
I løbet af januar og februar har der været afholdt idémøder, hvor borgere og foreninger har haft mulighed for at udforme projekter og aktiviteter, som kan medvirke til at aktivere flere seniorer. Til mødet bliver disse idéer præsenteret, og de bedste af dem får en pose penge med hjem til at starte projektet med.

Foreninger som har et projekt, der ikke er fremkommet på idémøderne, kan også deltage. Alle kan på dagen præsentere et projekt, som kan medvirke til at få flere seniorer aktive.
“Vi håber på at få en masse gode idéer, som kan være med til at sætte Haderslev Kommunes seniorer i bevægelse. For god ordens skyld skal siges, at man ikke behøver at være senior for at medvirke til at seniorerne bliver mere aktive”, fortæller Bent Gravgaard Skov, en af de tre lokale projektledere i Bevæg dig for livet – Senior.

Efter præsentationen af projekterne, er der mulighed for at stille spørgsmål inden der skal stemmes om hvilke projekter der skal tildeles projektmidler.

Bevæg dig for livet – Senior projektet er samarbejde mellem Haderslev Kommune og idrætsforbundene DGI, DIF og Dansk Arbejder Idrætsforbund. Målet er at der i løbet af de næste to år kommer 15 % flere seniorer i idrætsforeningerne i Haderslev.

Læs mere om projektet her