Ishockey

SønderjyskE uden Søren Dau i næste sæson

I den kommende sæson i ishockeyligaen vil Søren Dau ikke være på SønderjyskE’s holdkort, han kan som i den foregående sæson ikke forene sit arbejdsliv med at spille på højeste niveau.

” Vi takker Søren for indsatsten, og jeg er sikker på, at han vil hjælpe, hvis der er nød. Men som udgangspunkt kommer han ikke til at tilhøre vores trup for den kommende sæson. Det er ikke måden, vi vil bygge noget nyt op på. Det går ikke, hvis en spiller kun af og til deltager i træningen og kun spiller i udvalgte kampe. Søren skal bruge den her sæson på at færdiggøre sin læretid, og derefter bliver det måske til et gensyn”, siger sportschef Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger skriver faceoff.dk

Foruden Søren Dau tager SønderjyskE også afsked med Thomas Spelling, Rasmus Mohr, Kristoffer Mohr og Magnus Leth Nielsen i ligatruppen.
Ifølge Kim Lykkeskov er de danske spillere allerede på plads i truppen, mens der nok kun bliver forlænget med en udlænding fra denne sæsons trup. Der er foreløbigt kun lavet aftale med en enkelt udlænding, backen Matt Prapevessis.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]

Målmænd: Patrick Galbraith, Kasper Krog.

Backs: Daniel Galbraith, Daniel Kønig Hansen, Rasmus Lyø, Rasmus Nielsen, Matt Prapavessis.

Forwards: Martin Eskildsen, Frederik Bjerrum, Steffen Frank, Ronnie Brobak, Mads Lund, Daniel Madsen, Frederik Rasmussen, Anders Førster.

[/otw_shortcode_info_box]