Fodbold

SønderjyskE tæt på point i Parken

SønderjyskE gæstede i dagens Superligakamp FC København i Parken.
Det endte med et nederlag på 2-3, men SønderjyskE havde flere muligheder for at hente point med hjem. Dog manglede det sidste – dog havde FCK også deres chancer for at lukke kampen med flere scoringer.

Det startede med et mindre overtag til hjemmeholdet, som dog ikke blev farligt. Derfor kunne udeholdet efter 11 minutter bringe sig foran, da Mart Lieder på kanten af straffeparksfeltet først afdriblede et par forsvarsspillere, inden han sparkede bolden i nettet via den ene opstander. Kort efter havde SønderjyskE en dobbeltchance for at øge føringen, men Stephan Andersen i FCK målet reddede begge forsøg.
Herefter kom hjemmeholdet mere frem på banen, og fik et par muligheder inden Jan Gregus sparkede til bolden fra afstand, den ramte Marc Pedersen og snød Sebastian Mielitz.
Herefter afslutte Gregus på flere skud, inden Carlo Holse fra kort afstand på en løs bold, kunne sparke FCK foran med 2-1.

Anden halvleg startede som den første meget jævnt, dog med københavnerne med boldovertaget, da der var spillet cirka en time var den 66% i hjemmeholdets favør. Denne tendens fortsatte indtil det 75 minut, hvor Dame N’Doye sparkede et indlæg i nettet til 3-1. Herefter satsede SønderjyskE på en reducering, den kom med syv minutter tilbage, da der blev dømt straffe for hånd på bolden. Mart Lieder kunne blive dobbelt målscorer, men Stephan Andersen reddede afslutningen. Søren Frederiksen var dog først over returen og kunne score sit første sæsonmål.
Herefter havde først FCK muligheder fora t lukke kampen til 4-2, da Kees Luijckx blev sendt frem som tagetspilelr, men der var også muligheder til SønderjyskE, blandt andet Kees Luijckx der på et hjørne headede lige forbi mål.