Fodbold

SønderjyskE tabte pokalfinalen

Til dagens pokalfinale på Ceres Park i Aarhus, var der lagt op til at SønderjyskE skulle forsvare sidste års triumf.
Der gik dog blot halvandet minut da den tidligere SønderjyskE spiller Eri Marxen sendte et hjørnespark ind i feltet. Bolden gik hele vejen ind i nettet via Lawrence Thomass hånd, dermed kom Randers FC, bedst fra start.
SønderjyskE nåede ikke komme sig helt inden Mathias Greve efter blot syv minutters spil, sparkede Randers i front med 2-0.
Herefter trak kronjyderne sig lidt tilbage på banen og SønderjyskE fik mere gang i spillet.
Efter små 16 minutters spil havde Rilwan Hassan muligheden for at reducere, Hassan blev spillet i dybden og var alene med Patrick Carlgren i målet, men Randers keeperen kom ud og parrerede bolden med venstre hånd.
SønderjyskE fik pusten igen og kom længere frem på banen, efter en halv time sendte Rilwan Hassan en afslutning afsted fra kanten af feltet. Men igen stod Carlgren rigtigt placeret i målet.
Herefter kom Randers igen med i kampen, som blev udspillet på især midtbanen.
Mod slutningen af første halvleg fik først Anders K Jacobsen en mulighed for at reducere, men igen stod Carlgren i vejen, kort efter fik Vito Hammershøy-Mistrati muligheden i den anden ende, men Lawrence Thomas hev en god redning op og gav et hjørnespark, som han selv fik taget ned.
I pausen skiftede SønderjyskE Emil Frederiksen og Emil Holm ind for Julius Eskesen og Patrik Banggaard. Emil Holm viste power straks fra start og kom frem til et par muligheden, uden dog at blive skarp.
Det straffede Randers efter 53 minutter, da Mathias Greve afsluttede udefra, Lawrence Thomas reddede til hjørne, her steg Simon Piesinger til vejrs og headede Randers i front med 3-0.
SønderjyskE pressede herefter for at komme tilbage i kampen og fik blandt andet en dobbeltchance til Emil Frederiksen. Men igen stod Carlgren rigtigt placeret i målet.
SønderjyskE gjorde hvad de kunne og satsede offensivt, det betød at Randers fik et par kontramuligheder.
Med blot ti minutter tilbage kunne Mathias Greve endelig punktere kampen da han sparkede 4-0 scoringen i nettet og dermed må SønderjyskE aflevere pokalen til Randers FC.

Den dobbelte målscorer Mathias Greve blev efterfølgende kåret til årets pokafighter, hvilket må have vret i hård kamp Patrick Carlgren i Randers målet