Alexander Bah bragte lidt spænding tilbage i kampen mod FCK Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE stime endte med nederlag

Inden dagens hjemmekamp mod FCK, have SønderjyskE ikke tabt i 13 kampe i træk i Haderslev.
Det skulle københavnerne dog lave om på, da de tog en 3-1 sejr med hjem i bussen.
Allerede efter tre minutter kom gæsterne foran da Rasmus Falk sendte Mohamed Daramy i dybden. Angriberen scorede men målet blev i første omgang underkendt for offside, men kendelsen blev omstødt af VAR.
Herefter sad FCK på kampen, men stille og roligt fik SønderjyskE arbejdet sig tilbage og kom frem til flere muligheder.
Det blev dog igen udeholdet der fik netmaskerne til at blafre, da Carlos Zeca sendte en afslutning afsted fra kanten af feltet, efter et hjørnespark. Bolden fandt vej ind i målet mellem med- og modspillere.
Selvom begge hold prøvede at skabe noget kom der ikke flere scoringer i første halvleg.

Efter pausen jagtede de lyseblå, som i dagens kamp for første gang spillede i den ny landsdelstrøje, en reducering.
Allerede efter fem minutter havde Anders K Jakobsen muligheden, men muligheden blev forpasset i sidste øjeblik.
Blot minutter efter blev Alexander Bah fældet i feltet af Nicolai Boilesen, dommeren pegede på pletten, men VAR dommeren fandt en offside i opspillet på Haji Wright, så FCK fik bolden istedet.
Efter 61 minutter havde SønderjyskE bolden i nettet, da Haji Wright scorede, men han blev dømt for offside.
Med 17 minutter tilbage af kampen, kom reduceringen. Marc Dal Hende fandt med et indlæg Alexander Bah, som steg til vejrs og headede via græsset bolden ind.
Men blot otte minutter senere øgede FC København igen føringen til to. Da Brian Oviedo sparkede mod mål, hans afslutning rettede Rasmus Falk i nettet til slutresultatet 1-3.
Det kunne dog være blevet 1-4, men en scoring fra Peter Ankersen blev fløjtet offside.