Lawrence Thomas havde som her overtaget mod Lyngby Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE slog Lyngby efter pokalskuffelsen

Mandag aften tog de detroniserede pokalmestre imod nedrykkerne fra Lyngby og rejste sig ovenpå skuffelsen.
Det endte med en sejr på 2-0 til hjemmeholdet, hvor Lawrence Thomas i målet tog godt fra og flere gange reddede store tilbud til gæsterne. Da bolden efter 12 minutters spil efter et hjørnespark, kom forbi keeperen, stod Anders K Jakobsen placeret på stregen og headede bolden væk.
Efter 37 minutters spil blev det 1-0 til hjemmeholdet, da Anders K Jakobsen drev bolden frem, han spillede bolden til Emil Frederiksen som med ydersiden spillede videre til Rilwan Hassan, som kom i et overlap. Hassan afsluttede via stolpen og ind i nettet.
I anden halvleg havde Lyngby de største chancer, men det endte med at Haji Wright modtog bolden på midten af banen, han driblede mod Lyngbys mål og i feltet afdriblede amerikaneren en forsvarsspiller og sparkede den fladt ind i det lange hjørne.

Med sejren bragte SønderjyskE sig op på første pladsen i kvalifikationsspilet og kan dermed selv afgøre om holdet skal spille en kvalkamp om en billet ud i Europa.