Lawrence Thomas hev gode redninger op hele kampen igennem Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE sikrede overlevelse med 2-0 sejr

Inden dagens opgør mod OB, kunne SønderjyskE sikre sig en sæson mere i Superligaen med en sejr.
Og med 2-0 efter en tempofyldt kamp kunne spillerne efter kampen, juble sammen med tilskuerne.
I første halvleg kæmpede begge hold på midten af banen, uden at blive farlige i begge ender. Ingen af holdene kunne sætte den sidste aflevering omkring felterne.
Eneste store afslutning kom i slutningen af første halvleg, hvor Lawrence Thomas fik reddet en afslutning af Bashkim Kadrii, en duel som den australske målmand vandt flere af i anden havleg.
Efter pausen kom begge hold mere direkte ud og spillet bølgede frem og tilbage, hvor afslutningerne fra begge hold havde mere snert på.
Først havde Anders K Jakobsen muligheden, men hans afslutning gik forbi, minutter efter havde Haji Wright muligheden da han stod fri i feltet, men sparkede forbi.
Efter en times spil sparkede Emil Holm på mål fra udenfor feltet, bolden gik ind ved den fjerne stolpe.
Herefter havde hjemmeholdet flere muligheder, inden OB fik sparket bolden i nettet, men dommer Jakob Kehlet fløjtede for frispark på Lawrene Thomas.
OB pressede herefter på, men kom ikke på måltavlen, det gjorde Emil Frederiksen til gengæld i den anden ende, da han fra en spids vinkel sparkede bolden i nettet til 2-0, efter 93 minutters spil.

Med sejren kan SønderjyskE nu kigge frem mod Vejle i næste runde og pokalfinalen mod Randers torsdag den 13. maj