Fodbold

SønderjyskE sigter nu mod europæisk

Dagens Superligakamp i Haderslev endte med en 1-0 sejr, til SønderjyskE imod Lyngby. Kampens eneste mål efter 71 minutter, blev sparket ind tæt på mål af Mads Hvilsom, efter et hjørnespark fra Nicki Zimling som blev forlænget af Eggert Jonsson.

Med sejren er de lyseblå nu sikret i årets Superliga og kan dermed begynde at kigge imod playoff kampene om en europæisk plads.
Kampen igennem var det hjemmeholdet som sad mest på spillet, men gæsterne var i perioder farlige og kunne med lidt held have fået mere med fra Haderslev.

Sejren giver et positivt afbræk for klubben, som stadig er under luppen i matchfixing sagen og dermed var den vigtig, for at få noget positiv energi ind i holdet, hvilket også blev vist af sportschef Hans Jørgen Haysen som efter slutfløjtet gav matchvinderen et kæmpe kram.

SønderjyskE-Lyngby BK 1-0 (0-0)
1-0 Mads Hvilsom (71. minut)
Tilskuere: 3.744