Alexander Bah var igen flyvende med assist og mål mod Brøndby Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE satte Brøndby på plads

Dagens Superliga kamp mellem SønderjyskE og Brøndby IF, var især i første halvleg en kamp hvor holdene spillede lige op med hinanden. Begge hold prøvede i en til tider rodet forestilling at tage teten. Det lykkedes bedst for gæsterne som halvlegen igennem havde de største muligheder for, at bringe sig i front.
det meste af spillet foregik på midten af banen, hvor holdene skubbede forsvaret frem når de var i boldbesidelse.
Men trods store tilbud afviste forsvaret og Lawrence Thomas i målet. I den modsatte ende var der dog længere mellem mulighederne, og trods et par gode indlæg og spilninger kom de lyseblå ikke frem til de store chancer.
Hjemmeholdet kom bedst ud fra pausen, og kunne allerede efter tre minutters spil bringe sig på 1-0, da Alexander Bah erobrede bolden foran eget felt, kan spillede bande med Emil Frederiksen som fortsatte et løb mod Brøndbys forsvar. Alexander Bh derimod skar ind i banen og spillede på tværs til Haji Wright, der tog et par træk med bolden, inden han satte sparkede den ind ved den ene stolpe et par meter uden for feltet.
Der skulle derefter blot gå små syv minutter, inden tilskuerne på Sydbank Park igen kunne juble. Denne gang blev Marc Dal Hende spillet fri i venstresiden, han trak mod baglinjen inden han spillede bolden tilbage til en fri Anders K Jacobsen i feltet, fynboen tog et par træk forbi nogle forsvarsspillere, inden han serverede bolden i fødderne på Alexander Bah få meter fra mål, Bah sparkede presset bolden i nettet.
Herefter trak SønderjyskE sig tilbage på banen og forsvarede sig kløgtigt, ved at lade Brøndby spille bolden rundt indtil de kom ind i feltet. Her blev alt afvist af forsvaret og udeholdet virkede som tiden gik, som et hold der ikke kunne få ideerne til at komme igennem. Det blev til sporadiske forsøg af blandt andet Michael Uhre, dog uden at have skarpheden i afslutningerne.
Derfor kunne hjemmeholdet juble over tredje hjemmesejr i træk, mens de tilføjede Brøndby deres første pointtab i denne sæson.