Emil Kornvig Foto: SønderjyskE
Emil Kornvig Foto: SønderjyskE
Fodbold

SønderjyskE lejer Emil Kornvig

Kort før dagens Superligakamp på hjemmebane mod Veje, kunne SønderjyskE præsentere Emil Kornvig til sponsorerne.
Emil Kornvig er netop købt af og lejet i søsterklubben italienske Spezia Calcio, som har købt midtbanespilleren i Lyngby Boldklub.

Direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, glæder sig over, at det har været muligt at tilknytte en eftertragtet spiller som Emil Kornvig.

“Det er en fantastisk nyhed, at vi kan præsentere et af de største danske talenter i Emil Kornvig som ny SønderjyskE-spiller. Han passer perfekt ind i vores nye aktive spillestil og vil komplementere vores nuværende trup, samt øge niveauet til både træning og kamp”.

“Det er en meget speciel dag for SønderjyskE, da det er første gang, vi direkte i offentligheden kan påvise værdien af vores udenlandske samarbejdsklubber. Vi har længe været bevidste om denne værdi, men beviset er nu klart, efter vi har kunne tilknytte en eftertragtet spiller som Emil Kornvig til vores fodboldfamilie. Det er en unik mulighed for både spiller og klub, og vi ser meget frem til, at han nu kan udvikle sine kvaliteter yderligere i klubben”, siger Jonas Lygaard.

Emil Kornvig glæder sig over kontrakten, hvor han skal modnes yderligere i SønderjyskE, inden han skal være klar til Serie A næste sommer.

“Jeg kan rigtig godt lide denne model. Jeg kommer til SønderjyskE, hvor jeg skal udvikle mig yderligere og få noget læring og mere hår på brystet, så jeg kan få noget mere rutine, inden jeg skal ud i den store verden og spille. Jeg synes, det her er et spændende projekt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af SønderjyskE, så jeg glæder mig til at komme i gang”, siger Emil Kornvig

Emil Kornvig vil første gang trække den lyseblå trøje over hovedet, når SønderjyskE på mandag spiller mod FC Nordsjælland.