Kristófer Kristinsson Foto: SønderjyskE
Kristófer Kristinsson Foto: SønderjyskE
Fodbold

SønderjyskE henter offensiv islænding

Her til formiddag har SønderjyskE Fodbold præsenteret en ny offensivspiller til Superligaholdet.
Klubben har hentet islandske Kristófer Kristinsson fra franske Grenoble Foot 38.

Den 22 årige spiller, som får en treårig kontrakt frem til 2024, har senest været udlejet til PSV Eindhovens U21-hold, men har tidligere fået debut i Æresdivisionen for Willem II.

“Jeg er rigtig glad for at have skrevet under med SønderjyskE. Det er en god klub med nogle spændende muligheder, og jeg ser frem til at blive en del af holdet, og jeg glæder mig egentligt bare til at komme i gang og møde fansene og mine nye holdkammerater”, fortæller Kristófer Kristinsson og tilføjer:
“Det er en liga, jeg altid har fulgt med interesse, og jeg tror, at SønderjyskE er det rigtige sted for mig til at fortsætte min udvikling. Jeg håber, at jeg kan få en masse spilletid og forhåbentligt hjælpe holdet ved at lave nogle mål, så vi kan skabe nogle gode oplevelser sammen”.

Hos administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard er der glæde over tilgangen af Kristófer Kristinsson:
” Kristófer Kristinsson er en rigtig interessant spiller, som vi har fulgt i en længere periode, og det er med stor glæde, at vi kan byde ham velkommen i SønderjyskE Fodbold. Han er en atletisk og powerfuld spiller med en rigtig god teknik, der kan spille på alle pladser i den forreste kæde”

“Vi glæder os meget til at se ham på træningsbanen og i kamp i løbet af den kommende periode. Der er ingen tvivl om, at han er topmotiveret og klar til at vise vores trofaste fans mere af den islandske kvalitet, som vi har oplevet igennem mange år i SønderjyskE”, siger Jonas Lygaard.

Når Kristófer Kristinssons er endelig godkendt bliver han den ottende islandske spiller i SønderjyskE.