Fodbold

SønderjyskE henter Rilwan Hassan

Efter ti sæsoner i FC Midtjylland skifter offensivspilleren Rilwan Hassan til SønderjyskE i den kommende sæson, på en et-årig kontrakt.

Sportschef hos SønderjyskE Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkedes at lave en aftale med en Superligaprofil som Rilwan Hassan:
– Rilwan Hassan har vist sig godt frem i Superligaen i mange sæsoner, hvor han i flere år også har spillet med om topplaceringer og det danske mesterskab. Vi ved, hvad han står for, og da vi fik muligheden for at hente ham til klubben, kunne vi ikke bare lade det gå vores næse forbi, for han er virkelig en spændende spiller, siger Hans Jørgen Haysen, og tilføjer:
– Han er en to-vejs-spiller, som har et godt drev med bolden. Han er god til at gøre sig selv farlig med assister og afslutninger, og så er han også god i presspillet. Han bringer noget øget kvalitet til vores offensiv, hvor vi i forvejen har en del strenge at spille på, så det bliver kun endnu sjovere, når vi også råder over Rilwan Hassan, siger sportschefen.

Efter en lang årrække med to mesterskaber og en pokaltitel i FC Midtjylland glæder Rilwan Hassen sig til at prøve sig af i SønderjyskE.
– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt her i SønderjyskE. Jeg håber, at jeg kommer til at spille en masse kampe, og jeg vil gøre mit bedste og arbejde hårdt for at hjælpe holdet. Jeg ser meget frem til at spille for klubben.