Jose Gallegos er ny spiller i SønderjyskE Foto: SønderjyskE
Jose Gallegos er ny spiller i SønderjyskE Foto: SønderjyskE
Fodbold

SønderjyskE henter offensivspiller i USA

SønderjyskE fodbold har været en tur på den anden side af Atlanten, for at hente en forstærkning til offensiven.
Det er den 20-årige amerikaner Jose Gallegos, som kommer til fra San Antonio FC på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Jose Gallegos har fået hele sin fodboldopdragelse i San Antonio, hvor han startede på akademiholdet San Antonio FC Academy, hvorefter han senest har spillet for San Antonio FC i den amerikanske USL.

Den unge amerikaner har sine forcer i det fremadrettede spil, hvor han især har gjort sig bemærket på den offensive del af midtbanen.

Sportsdirektør i SønderjyskE, Esben Hansen, glæder sig over tilgangen af Jose Gallegos, der længe har været i kikkerten.

“Jose er en ung spiller med et kæmpemæssigt potentiale, som vi har haft et godt øje til længe, og som vi i de sidste seks måneder har scoutet intensivt. Han har imponeret i USL i denne periode, og vi er enormt glade for, at han har skrevet en lang aftale med SønderjyskE”.

Esben Hansen fortæller, at Jose Gallegos har nogle klare spidskompetencer i det offensive spil.

“Jose har store kompetencer i offensive 1-1-situationer, og han er samtidig en hårdtarbejdende karakter, der passer godt ind i vores fodboldklub. Jose´s offensive kvaliteter kommer til at hjælpe os i fremtiden, og vi ser meget frem til at få ham ind i gruppen, så han hurtigst muligt kan blive integreret sportsligt og socialt blandt sine nye holdkammerater”.

Fakta om Jose Gallegos
Alder: 20
Nationalitet: Amerikaner
Højde: 176 cm.
Position: Offensiv midtbanespiller
Kontrakt: 30/06 2026
Tidligere klub: San Antonio FC