Emil Berggreen i den lyseblå trøje Foto: SønderjyskE
Emil Berggreen i den lyseblå trøje Foto: SønderjyskE
Fodbold

SønderjyskE henter Emil Berggreen

SønderjyskE har på transfervinduets sidste dag atter en gang forstærket offensiven.
Denne gang er det den 28 årige angriber Emil Berggreen, som kommer til klubben på en fri transfer.

Emil Berggreen slog herhjemme igennem i Hobro og blev solgt til Eintracht Braunschweig i den tyske 2. Bundesliga, hvorfra turen er gået til FSV Mainz 05 i Bundesligaen, og siden har han også været i hollandske FC Twente og senest tyske Greuther Fürth.

Efter syv år, vender angriberen retur til Superligaen, hvilket glæder sportsdirektør Esben Hansen:

“Det har været en prioritet for os i dette transfervindue at hente en angriber, og vi er meget glade for, at vi nu har fået tilknyttet Emil Berggreen. Han er en stærk angriber, der har gjort det godt i udlandet i mange år, og vi glæder os til at se ham i 3F Superligaen igen. Han har en profil, der passer godt ind på holdet, og han kommer til at supplere de øvrige angribere med nogle andre kvaliteter, så vi samlet står stærkere i offensiven”.

Emil Berggreen ser frem til at komme til SønderjyskE:
“Jeg glæder mig til at prøve kræfter med 3F Superligaen igen, og jeg ser frem til en spændende tid i SønderjyskE. Vi har et udfordrende forår foran os, men jeg kan forhåbentligt være med til at bidrage til, at vi sammen får vendt skuden, så vi sikrer overlevelse i denne sæson. SønderjyskE har gang i et spændende projekt, og jeg glæder mig til at blive en del af det og møde alle fansene ude på Sydbank Park”.