Emil Holm Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE hentede point i Odense

Som syv af de seneste otte opgør mellem SønderjyskE og OB, endte dagens Superligaopgør med en pointdeling.
Hjemmeholdet kom hurtigt på tavlen da Bashkim Kadrii, efter blot fire minutters spil, stod helt fri i feltet på et frispark og sparkede bolden i nettet.
Efter ti minutter havde SønderjyskE hjørnespark, Philipp Schmiedl steg til vejrs og headede, men på målstregen fik OBs målmand reddet bolden. Et VAR tjek ændrede ikke dommerens beslutning, at bolden ikke havde sluppet stregen.
Og blot få minutter efter fik Haji Wright en friløber, men blev tacklet inden han fik afsluttet. Kampen blev herefter rolig og begge hold kæmpede men kunne ikke sætte sig på spillet.
Derfor kunne hjemmeholdet tage 1-0 med til pausen.
Anden halvleg startede som den første sluttede, dog kom der gang i den efter små ti minutters spil, da Philipp Schmiedl lavede et frispark på Emanuel Sabbi og modtog sit andet gule kort.
Herefter lagde OB pres på udeholdet i jagten på 2-0 målet, men istedet fik Emil Holm udlignet, da han kom først på et indlæg fra Pierre Kastrup.
Emil Holm blev i situationen ramt af OB keeper Sayouba Mandé, der i pausen havde overtaget pladsen i hjemmeholdets mål.
OB prøvede at presse på for føringen, først havde Issam Jebali en afslutning, som Lawrence Thomas fik reddet.
Minutter efter var stolpen med SønderjyskE da Emanuel Sabbi, ramte den ene opstander.
I slutningen prøvede OB at gå efter sejren, men SønderjyskE slog tilbage, uden flere scoringer.