Daniel Prosser Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE havde ikke heldet i Odense

Aftenens kamp i Superligaen endte med et 1-2 nederlag for SønderjyskE, da holdet gæstede OB i Odense.

Efter sidste runde a have fået point hjemme mod Viborg, fugt op af en stor sejr i pokalturneringen mod Hillerød, var det et selvtillidsfuldt udehold, som kom bedst fra start.

SønderjyskE gav debut til Søren Reese, som erstattede Duplexe Tchamba i midterforsvaret, da han var strandet i hjemlandet Cameroun efter at have været på landsholdsopgave.

Hele kampen igennem var det dog en anden nytilkommen spiller Abdulrahman Taiwo, som var en evig trussel mod det fynske mål. Men angriberen fik ikke sparket bolden i nettet, trods flere nærgående forsøg.

Efter 20 minutters spil fik OB sat sig på overtaget og fik i det 30. og 39. minut, bragt i front til føring på 2-0. Begge mål blev scoret efter en afretning i forsvaret.
I de sidste minutter af halvlegen kom SønderjyskE igen tilbage i kampen og i det sidste minut, kunne Daniel Prosser score sit andet mål i Superligaen, da han modtog bolden bagerst i feltet og sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne.

Dermed kunne gæsterne gå til pause med optimismen i behold.

Efter en jævn start var kort inde i anden halvleg SønderjyskE, der tog dirigentstokken og pressede på for udligningen.
Den største chance tilfaldt Abdulrahman Taiwo, da han blev spillet alene igennem med OB’s keeper, som kom ud af sit mål og fik pareret situationen.

Herefter fik Ob spillet tilbage på deres fødder uden et sønderjysk modsvar. Det endte dog ikke med flere scoringer i kampen trods et par muligheder til SønderjyskE, som dermed tabte 1-2.