Alexander Bah både scorede og lagde op til et mål imod Horsen Foto: Simon Østergaard Iversen
Fodbold

SønderjyskE fortsat nummer 1

SønderjyskE spillede runden sene Superligakamp og kunne tage fra Horsens med tre point mere på kontoen og holdet kan derfor gå på landskamppause, som ligaens førehold.
AC Horsens lagde friskt fra start og havde spilovertaget og dermed også muligheden for føringen.
Eneste forhindring for scoringen var igen Lawrence Thomas i det sønderjyske mål.
Han viste igen sine evner på stregen og reddede afslutningen, som blev sendt afsted af Louka Prip, der trak ind i feltet og på kanten afsluttede mod det lange hjørne.
Blot minutter efter kunne Victor Mpindi Ekani bringe sit hold foran med 1-0, da han modtog bolden fra Anders K. Jacobsen på højrekanten. Midtbanespilleren tog et par træk ind i feltet og sparkede bolden fladt ind ved den fjerne stolpe.
Herefter prøvede Horsens igen at presse på, denne gang for en udligning. Alligevel var det tæt på 2-0 føringen, lige inden dommeren fløjtede til pause.
Haji Wright blev spillet fri på kanten af offside, han blev presset af Horsens keeperen Matej Delac, bolden endte foran mål hvor Alexander Bah dog ikke fik sendt den rigtige afslutning afsted.
Fra starten af anden halvleg fortsatte Horsens jagten på udligningen. Dog var det indskiftede Peter Buch Christiansen som først fik en mulighed. Han afsluttede fladt mod nærmeste stolpe, men Horsens keeperen reddede til hjørne.
Først i det 68. minut blafrede netmaskerne igen, denne gang var det Alexander Bah der modtog en clearing efter hjørnespark uden for feltet. Bah sparkede bolden ind fladt, ved den fjerne stolpe me venstrebenet.
Ti minutter efter viste Haji Wright igen sin målnæse, da han blev spillet fri foran mål af Alexander Bah, sendt var stukket af afsted i en omstilling.
I det sidste minut af den ordinære tid havde Hallur Hansson muligheden for at pynte på resultatet for Horsens. Han blev spillet fri stort set på straffepletten, men afslutningen gik over Lawrence Thomas’s mål.