Ishockey

SønderjyskE fortsætter stimen

Utallige gange i denne sæson har SønderjyskE efter en ishockeykamp kunnet sige:

“Vi spillede en god kamp, men vi tabte”.

Nu er skuden vendt, og dagens kamp i Frederikshavn viste det med al tydelighed. Hjemmeholdet var særdeles velspillende og især i tredje periode pressede nordjyderne på for at hente sejren. Men den lyseblå defensiv stod imod og gæsterne slog endda til i de døende minutter så Chris Straube og resten af holdet kunne tage endnu en sejr med hjem.

Nu er der blot én grundspilskamp tilbage. Det gælder Herlev på hjemmebane. Mon ikke der bliver pakket i SE Arena når de SønderjyskE supportere vil bakke deres genrejste helte op nu hvor der venter nogle meget spændende kampe om en plads i kvartfinaleserien.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Kampen i tal: Frederiskhavn Whitehawks – SønderjyskE 2-3 (0-0,0-2,2-1)
21:46 0-1 Derek Damon ass Patrick Dwyer & Greg Gibson
31:14 0-2 Derek Damon ass Jace Coyle & Patrick Dwyer
42:52 1-2 Cam Spiro
53:51 2-2 Rasmus Søndergaard
57:50 2-3 Patrick Dwyer ass Jace Coyle & Kyle Wharton