Stefan Gartenmann Foto: Send Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE fortsætter mod pokalforsvar

Dagens ottendedelsfinale i Sydbankpokalen, hvor SønderjyskE hjemme tog imod Superliga kollegaerne fra Lyngby, endte med en 2-1 sejr efter forlænget spilletid.

Det var dog udeholdet der kom bedst fra start, da Victor Torp erobrede bolden, i en situation, hvor Pierre Kanstrup ikke var opmærksom. Lyngbyspilleren løb mod Nicolai Fløs mål, og lagde bolden i nettet til 0-1.
Dog nåede SønderjyskE på omgangshøjde inden pausen, da Haji Wright, fik bolden på midten af banen, efter en Lyngby fejlaflevering. Angriberen lagde bolden ind ved den fjerne stolpe.

I anden halvleg forsøgte begge hold at gå efter føringen, og i de sidste minutter af kampen, havde først Johan Absalonsen muligheden. Hans afslutning i feltet, blev dog blokeret. Kort efter havde Lyngby en tilsvarende mulighed, men heller ikke gæsterne udnyttede chancen.
Derfor skulle det hele afgøres i forlænget spilletid.
Her var der igen kamp om at få scoret, uden at nogen af holdene ville give chancer væk. Det endte dog med at Stefan Gartenmann fik en lang tå på et frispark fra Mads Albæk. Dermed endte forsvarspilleren som matchvinder, selvom Lyngby resten af kampen lagde et pres på hjemmeholdets mål.