Michael Buchholtz Foto: soenderjyske.dk
Michael Buchholtz Foto: soenderjyske.dk
Fodbold

SønderjyskE ansætter erfaren fodboldmand

SønderjyskE Fodbold har ansat Michael Buchholtz som Head of Scouting og Team Manager.
Michael Buchholtz der er ansat i en fuldtidsstilling, har masser af erfaring med i bagagen fra fodboldverdenen. Blandt andet var han i starten af nullerne tilknyttet OB. Først som kommunikationsmedarbejder og siden som sportslig koordinator og Team Manager, som opgaver kan nævnes en lang række væsentlige opgaver af både administrativ, praktisk og sportslig karakter.
Han stoppede i OB i 2012 og har siden arbejdet som konsulent, blandt andet for udenlandske klubber og investrer. I 2019 blev Michael Buchholtz ansat som teknisk direktør i Næstved Boldklub.

De kompetencer, han har samlet de seneste 20 år i dansk og international fodbold, skal han nu gøre brug af i SønderjyskE. Her skal han i en kombination af Head of Scouting og Team Manager løfte en række opgaver, administrative såvel som praktiske, og bidrage med scouting samt åbne nye døre via sit store netværk.

“Michael Buchholtz har blandt andet hjulpet vores nye ejere i forbindelse med købet af SønderjyskE Fodbold, så han kender både dem og os, og vi glæder os over, at vi nu får flere hjælpende hænder i hverdagen”, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til SønderjyskE’s hjemmeside.

Michael Buchholtz bliver i SønderjyskE Fodbold ansat under ledelse af sportschef Hans Jørgen Haysen.