Haderslev

SMUK trækker kø ved billetlugen

Normalt er det forbeholdt rockstjerner at opleve publikum stå i kø efter billetter til deres koncerter. Men når det gælder Slesvigske Musikkorps nytårskoncerter, så sikrer de populære koncerter nærmest musikkorpset stjernestatus.

Slesvigske Musikkorps skyder billetsalget i gang til SMUK Nytårskoncert 2020 torsdag den 13. september.
Når billetterne til SMUK Nytårskoncerter 2020 kommer til salg fra fredag den 13. september kl. 10.00 vil trofaste fans stå i kø ved Kulturhuset Bispen allerede fra morgenstunden.

Julie Berthelsen er solist ved årets nytårskoncerter sammen med…

Her vil repræsentanter fra musikkorpsets støtteforening være til stede og uddele numre således, at alle betjenes i den rigtige rækkefølge, når billetsalget skydes i gang.
Der er sørget for kaffe til de ventende og en lille håndfuld musikere fra SMUK lægger også vejen forbi for at underholde de fremmødte frem til åbningen af billetsalget.

Amin Jensen.


“Åbningen af billetsalget til vores feterede nytårskoncerter er ganske enkelt en festdag og vi er naturligvis utrolig glade og stolte over den opbakning, der er til SMUK nytårskoncerter, og vi sætter stor pris på samarbejdet med Bispen i forbindelse med, at billetsalget skydes i gang”, lyder det fra orkesterchef Rasmus Frandsen.
SMUK Nytårskoncert 2020 har denne gang Julie Berthelsen og Amin Jensen som solister med planlagte koncerter i hele landet.