Nyheder

Skovvænget bliver til Skovbærparken

Organisationsbestyrelsen for Haderslev Boligselskab underskrev forleden entreprenørkontrakten med Jorton A/S omhandlende renovering og ny/ombygning af boliger som skal give et tiltrængt løft til Sydbyen, Skovvænget som nu kommer til at hedde Skovbærparken.
Helt præcis drejer det sig om 144 lejligheder som ombygges og 35 rækkehuse etableres langs Brombærvej, 66 lejligheder ombygges til tilgængelighed med elevator m.m. og slutteligt nedlægges 97 boliger som følge heraf.
Projektet er et af de store i Haderslev Boligselskabs historie med en samlet byggesum på knap 300 mio. kr. og har været næsten 10 år undervejs i processen, så det er en glad afdelingsformand Kurt Blohm som her sætter sin underskrift på kontrakten, han udtaler:

“Det er et fremragende projekt som sammen med etablering af en ny skole, vil give et tiltrængt løft til Sydbyen som vil være til glæde for mange.  Vi har gennem hele processen forsøgt at være åbne og i tæt dialog med de nuværende beboere, som vi har valgt at genhuse i byggeprocessen, for at undgå utilfredse beboere.”
Det er Lars Bo Steensbeck fra Domea Byg som er projektleder sammen med Rambøll fra Haderslev.
Haderslev Boligselskab har også andre almene boligprojekter i støbeskeen som løbende bliver udviklet i samarbejde med Haderslev Kommune. Læs mere om projektet her http://skovbærparken.dk