Fodbold

Sejr i tæt kamp

SønderjyskE tog fredag aften imod oprykkerne fra Vendsyssel. Det endte med en hjemmesejr på 2-1, men det holdt hårdt. Gæsterne tilspillede sig den første store chance, da Lucas Jensen blev spillet fri i feltet og lobbede over Sebastian Mielitz, dog ramte bolden overliggeren.
Herefter fik SønderjyskE spillet sig frem til et par muligheder, dog uden at være skarpe, herefter havde udeholdet atter en chance men afslutningen gik lige forbi stolpen.
I anden halvleg lagde Vendsyssel ud med en stor chance, som blev reddet før stregen af Marc Pedersen. Begge hold fik spillet sig frem til muligheden for at bringe sig foran, for SønderjyskE var det Johan Absalonsen som med en afslutning imod fjerneste hjørne var tæt på.
Et hjørnespark i det 72. minut til de lyseblå, som til dagens kamp for første gang stillede op i den nye spillertrøje, blev sendt ind i hovedet på Kees Luijckx, forsvarsspilleren svigtede ikke og kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0.
I det 86. minut fik SønderjyskE endnu et hjørnespark, i første omgang headede Marc Pedersen til bolden som blev reddet på stregen, returen endte ved Stefan Gartenmann som resolut sparkede 2-0 målet i nettet.
Herefter prøvede Vendsyssel at komme tilbage i kampen og de endte med at reducere til 2-1 i overtiden. Målet faldt for sent så hjemmepublikummet kunne ånde lettet op og juble over de tre point.