Foto: Gram Slot
Foto: Gram Slot
Gram

Sannes tanker: Lysfest eller black friday

De siger, det er black friday.
Ind af mit vindue har lyset væltet ind hele dagen og udenfor er det den smukkeste efterårsdag. Lys over hele linjen og høj blå himmel. Der er ikke noget sort over fredagen, hvor jeg sidder. Heldigvis.
For jeg ved godt, hvad black friday ville indeholde, hvis jeg valgte, at det var black friday for mig.
Så ville jeg fare rundt i butikker, mens jeg febrilsk prøvede at komme i tanke om, hvad det nu var jeg manglede og slet ikke kunne leve uden at eje. Jeg ville svede, fordi jeg havde fået for meget tøj på. Jeg ville prøve at smile til alle de mennesker, der lige som jeg havde valgt, at det var black Friday for dem. Jeg ville slet ikke opdage, hvor smuk og lys dagen faktisk er i dag. Og i mit stille sind ville jeg glæde mig til at kunne komme hjem og ikke længere være en del af black friday.
Så jeg har valgt. Valgt black friday fra.
Derfor vil jeg, inden mørket falder på, gå over for at se min datter ride sin hest, mens jeg nyder lyset og samværet med barn og hest.
Og når mørket sænker sig af naturlige årsager vil jeg køre til lysfest på Fyn og nyde en aften i selskab med min familie.
God weekend – livet er fuldt af valg

Sanne (Brodersen, Gram Slot)