Købmand Niels-Jørgen Aamand er klar til at byde velkommen i REMA1000 i Gram Foto: Pressefoto
Købmand Niels-Jørgen Aamand er klar til at byde velkommen i REMA1000 i Gram Foto: Pressefoto
Gram

REMA 1000 åbner i Gram på torsdag

På torsdag den 19. november åbner REMA 1000 butik nummer 354, denne gang på Østergade 2 i Gram, hvor købmand Niels-Jørgen Aamand er klar til at byde velkommen til alle nye kunder.

Købmand Niels-Jørgen Aamand glæder sig til at byde indenfor i den nye butik i Gram
Dørene til endnu en ny REMA 1000 bliver slået op torsdag den 19. november. Det er købmand Niels-Jørgen Aamand, der skal stå i spidsen for butikken, som åbner på Østergade 2 i Gram. Niels-Jørgen Aamand tiltræder rollen som købmand i Gram med en god portion erfaring fra sine mange år i dansk dagligvarehandel. Han er udlært i Kvickly i Vojens, som han arbejdede i indtil 2001, hvorefter han kom til REMA 1000, hvor han har været lige siden. I sine næsten 20 år i REMA 1000 har han været souschef i REMA 1000 Haderslev, købmand i REMA 1000 Erritsø og indtil for nyligt souschef i REMA 1000 Vojens, hvor han nåede at være i næsten ti år.
44-årige Niels-Jørgen Aamand ser frem til at åbne dørene og byde indenfor i den nye butik, hvor han og personalet vil tage imod. En af de centrale ambitioner for butikken er en god atmosfære:
”Jeg glæder mig til at møde de nye kunder i og omkring Gram by, og særligt glæder jeg mig til – sammen med hele holdet af medarbejdere – at skabe en butik med en god atmosfære. Det skal altid være en god oplevelse at handle hos os, og vi skal altid være synlige, så kunderne kan få den hjælp, de har brug for,” siger Niels-Jørgen Aamand.
Købmanden og hans personale vil hver dag sørge for en indbydende butik med friske varer, og der vil være et særligt fokus på at fremhæve produkterne fra Gram Slot – et af Danmarks største økologiske landbrug. REMA 1000 er medejer af Gram Slot, og de unikke produkter sælges eksklusivt i alle discountkædens butikker landet over.
”Vi er så privilegerede, at butikken er placeret tæt på Gram Slot, som er en meget vigtig partner og leverandør til REMA 1000, og derfor er det helt naturligt for os at have ekstra fokus på de lækre økologiske produkter. Vi har et ønske om at vores butik kan være med til styrke handlen og sammenholdet i lokalsamfundet i og omkring Gram by generelt, så det er jo helt fantastisk, at vi kan hjælpe hinanden på kryds og tværs, ” fortæller Niels-Jørgen Aamand, som også glæder sig til i fremtiden at kunne bidrage positivt på forskellige måder til byens forenings- og kulturliv.
Privat bor Niels-Jørgen Aamand i Skrydstrup sammen med sin hustru Janne. Parret har sammen to drenge på 10 og 12 år.
REMA 1000 på Østergade 2 i Gram åbner torsdag den 19. november kl. 08.00. Butikkens åbningstider bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Related posts

Fik guided rundtur i kommunen

Peter Rasmussen

Indskiftet duo sikrede SE sejren

René Holm

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken

Peter Rasmussen