Haderslev

Rejsegilde på Haderslevs nye skole

Byggeriet af den nye skole i Haderslev er nu så langt, at der den 13. november 2019 klokken 13 holdes rejsegilde. Alle interesserede er velkomne til at komme og se byggeriet.
Den nye skole i Haderslev kommer til at hedde Erlev Skole – et navn som allerede er taget i brug på skolen i Buegade, hvor eleverne, der skal bruge den nye skole, har til huse nu.
Den 13. november 2019 er der rejsegilde på den nye skole, og elever, medarbejdere og alle andre interesserede har mulighed for at komme helt tæt på byggeriet og se det tage form.
Arrangementet starter klokken 13 med taler af blandt andre borgmester H. P. Geil og formand for Udvalget for Børn og Familier, Henrik Rønnow. Derefter serveres der pølser og sodavand til alle mens der er mulighed for at gå rundt og se den nye skole.
For at komme til rejsegilde skal man ind på området fra indkørslen til byggepladsen på Gammel Hørregaardsvej. Da der kun er få muligheder for parkering på projektområdet anbefales det at parkere ved Aldi eller Netto på Erlev Bjerge og undgå at parkere langs Gammel Hørregaardsvej og på de nærliggende villaveje.
Alle er velkomne til arrangementet, og tilmelding er ikke nødvendig.