Nyheder

Postpakker hos købmand i Sommersted

Fra imorgen torsdag den 29. august åbner PostNord en ny Collect Shop i Min Købmand, Storegade 2 i Sommersted. Blandt andet er det for at kunderne hurtigt og nemt kan hente deres fra den stigende nethandel.

– Det er enormt glædeligt, at vi med åbningen af det nye udleveringssted i Sommersted nu giver borgerne endnu et sted at afhente deres pakker. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem. Derfor håber jeg, at åbningen vil være med til at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Anja Trøjborg, Distriktschef i PostNord.

Det vil i den nye Collect Shop være muligt at hente samt sende pakker og breve, som er frankeret hjemmefra. Dette vil være muligt i hele butikkens åbningstid, som er fra mandag til søndag fra kl. 7.00-19.00.

– Vi lever af at have tilfredse kunder, og derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde vores eksisterende og nye kunder en ekstra god service i form af at kunne hente deres pakker fra nethandlen hos os, siger Pia og Danny Dam, der er indehavere af Min Købmand i Sommersted.

Collect Shoppen hos Min Købmand er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Herefter vil der på landsplan være omkring 2000.